Lemon Pie
Υλικά για τη βάση:
250 γραμμάρια μπισκότα digestive τριμμένα και 50 γραμμάρια μέλι
Για την κρέμα:
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
400 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
χυμός τριών λεμονιών
ξύσμα ενός λεμονιού
Διαδικασία:
Σε πυρέξ ανακατεύουμε τα μπισκότα με το μέλι και τα πατάμε ελαφρά για να φτιάξουμε τη βάση. Το βάζουμε στο ψυγείο.
Ανακατεύουμε σε μπολ το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και με σύρμα χτυπάμε την κρέμα.
Αδειάζουμε την κρέμα πάνω στην παγωμένη βάση, τη βάζουμε να παγώσει για τουλάχιστον 15 λεπτά και σερβίρουμε.
Με τα διπλάσια υλικά, φτιάχνονται περίπου 10 ποτηράκια και είναι τουλάχιστον υπέροχα!!! :)
Enjoy!
250 γραμμάρια μπισκότα digestive τριμμένα και 50 γραμμάρια μέλι
Για την κρέμα:
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
400 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
χυμός τριών λεμονιών
ξύσμα ενός λεμονιού
Διαδικασία:
Σε πυρέξ ανακατεύουμε τα μπισκότα με το μέλι και τα πατάμε ελαφρά για να φτιάξουμε τη βάση. Το βάζουμε στο ψυγείο.
Ανακατεύουμε σε μπολ το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και με σύρμα χτυπάμε την κρέμα.
Αδειάζουμε την κρέμα πάνω στην παγωμένη βάση, τη βάζουμε να παγώσει για τουλάχιστον 15 λεπτά και σερβίρουμε.
Με τα διπλάσια υλικά, φτιάχνονται περίπου 10 ποτηράκια και είναι τουλάχιστον υπέροχα!!! :)
Enjoy!
Comments
Post a Comment