Με μακαρόνια


Η παρακάτω συνταγή είναι αποτέλεσμα χρόνων πειραματισμού, σπουδών μακριά από τους γονείς και φυσικά “λιχούδικης” διάθεσης...
Συνιστάται αποκλειστικά σε αδύνατους και λιπόσαρκους ανθρώπους καθότι οι θερμίδες των εν λόγω μακαρονιών θα χτυπήσουν ΚΟΚΚΙΝΟ!

Η διαδικασία είναι ιδιαιτέρως απλή, καλοκαιρινή και παχυντική. (Μην πείτε ότι δεν το ανέφερα)

Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε: μακαρόνια, ζάχαρη και γιαούρτι.

Βάζετε το νερό να βράσει και αποφεύγετε να ρίξετε αλάτι.
Αφού βράσει το νερό, τα μακαρόνια παίρνουν τη θέση τους στην κατσαρόλα όπου και βράζουν.
Αφού ετοιμαστούν και στραγγιστούν επανατοποθετούνται καυτά στην κατσαρόλα και πασπαλίζονται με ένα κοφτό κουτάλι της σούπας ζάχαρη. Καθώς τα μακαρόνια είναι ακόμα σε υψηλή θερμοκρασία η ζάχαρη λιώνει και δίνει μία απίστευτη γλύκα στο ήδη χαριτωμένο και αγαπημένο ζυμαρικό.

Όταν έρθει η ώρα του σερβιρίσματος, τοποθετείτε τα μακαρόνια στο πιάτο και βάζετε μία νόστιμη παγωμένη κουταλιά της σούπας γιαούρτι από πάνω αντί για τυρί ή σάλτσα. Το ανακατεύετε και το πιάτο σας είναι έτοιμο προς βρώση.

Το παραπάνω πιάτο το απολαμβάνετε καλύτερα χωρίς παρέα για να μην φανείτε γουρούνια, και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προκειμένου να κάψετε τις υπερβολικές θερμίδες στη θάλασσα ευχάριστα αντί μιας άκομψης αίθουσας γυμναστηρίου.

Καλή σας απόλαυση!!!!

Comments

Popular Posts